Tak tohohle jsem se bal. Nadesel cas prodlouzeni PM. Vse jsem zaplatil radne do predu a cekla na to az prijde potvrzeni z GC ze platba pres PAYPAL probehla atd. Cislo z Paypal jsem dostal okamzite. Samozrejme je 14 dnu pryc a GC nic takze zase psat adminovi at vse vyresi atd. Je to uz po druhe co toto resim a stejna pohadka stale do kolo … Ach jo kdo uz toto z GC nekdy napravi..
Jsem PM a protože je to fajn, chtěl bych sestře také PM předplatit. Moje představa je, že jí zaplatím třeba 2 měsíce a S-kódy jí dám, aby si mohla PM aktivovat. Jak na to? Na stránkách jsem objevil jen 3 možnosti - měsíční s autoobnovením, roční s autoobnovením, roční bez obnovení. Já bych ale potřeboval MĚSÍČNÍ BEZ OBNOVENÍ. Existuje něco takového??? Bylo by to super
Díky za každý tip!
Platil jsem PayPalem na rok, ale kód na mail nedorazil. Tak jsem je za dva dni upomenul mojí "skvělou angličtinou" (asi se pobavili) a obratem PM nastavili ručně a již jsem nic nikam nezadával…
Měla by to být hned ta první položka "Monthly Premium Membership"
to TBkark: Das mesicni s obnovenim a po zaslani prvni platby se ti v PayPalu vytvori jakysi "trvaly prikaz k uhrade" a ten az zrusis, tak se prestane PM samovolne obnovovat, resp. Kdyz po obdrzeni prvniho kodu zrusis, budes mit mesic, pak zase das mesicni s obnovenim a v zapeti zase zrusis…
Numira: díky za tip, toto mě taky napadlo, ale nezdálo se mi to příliš elegantní… ale ono to stejně asi jinak nepůjde
a co když nemám účet u PayPalu a budu to platit rovnou přes net? myslím, že tato nabídka v registračním formuláři také je a snad není třeba ani mít zřízený účet u PayPalu
MNo tak je tu zase nový měsíc a já si řekl, že to bude výhodnější zaplatit na celej rok..) Udělal jsem tak 6.2.2008, hned jsem dostal kod, ale ejhle, když jsem ho tam zadával, zase známá hláška:
If you have paid by eCheck, it can take 4-6 days before your payment clears. When we receive a message from PayPal we will notify you that your subscription is ready.
This membership does not exist.
Placeno přez PayPal…
Mno tak jsem obratem psal e-mail, zatím bez reakce..:)
Mno jo, ale co dneska.) Přišel mi e-mail z Paypal, že si strhnul další 3 USD za měsíční předplatné..
Po přečtení předchozích postů zde, jsem hned zrušil trvalí příkaz.:![]()
Mno hold tam ted budu 1rok a 1měsíc…![]()
Tak včera jsme si na "zkoušku" koupili měsíc PM a došlo na standartní mailovou komuniakci… Zatím nefunguje. Jsem zvědavej jak jsou na gc pružní… ![]()
Já paypal nemám, takže jsem zaplatil před odchodem z práce, přijdu domů (cestou dvě kešky), a už to funguje
Co je to za módu ten paypal? :)![]()
Mno já to zkoušel přímo z karty, ale přesměrovalo mě to na paypal… Platil jsem měsíc …
Tiez som skusal z paypalu, ale klasicky cez vytvoreny ucet na paypale a priradenou kartou, vsetko prebehlo v pohode, update uctu o mesiac presiel za par minut, ziadny problem.
Já jsem to udělal přesně tak. Tady v tom vlákně jsou zkušeností lidí se stejným problém. Já to chci jenom otestovat. Pak zaplatím celý rok.
No já zaplatil kartou bez jakéhokoliv paypalu a trvalo to méně než tři hodiny. Proč ten paypal? Vždyť k němu je také třeba karta
Je to jen prostředník, co zdržuje a dělá v tom bordel ![]()
Ale jo, to chápu. Ale přijde mi, že ten měsíční poplatek "napřímo" nejde zaplatit…
Měsíční ne, ale tady lidi píšou, že přes paypal platili i roční.
A nefunguje ti to v akom zmysle? Zadany kod to nezobralo alebo sa po zadani nic nestalo?
Přesně tak. Nevzalo to kód. Údajně mají přijít dva maily. Jeden od paypal potvrzení platby a druhej od GC. Ale ten nepřišel. Tak jsem jim psal… Oni mi odepsali, že potřebujou nějaký údaje. Já jim je poslal, ale od té doby se neozvali.
Ja sem platil rocni PM pres PayPal pred cca mesicem a byla to v podstate instantni zalezitost se vsim vsudy. Da se rict ze bych ani nestacil rychleji klikat ![]()
Co se tyce PayPalu - jeho velka vyhoda co se tyce pouziti je v tom, ze prodavajici vubec neprijde do styku s udajema o me karte. Sice u spousty bank funguje jakasi ochrana pred zneuzitim (nikdy sem se s tim ale nesetkal, takze otazka je, jak uspesne to funguje), ale pres PP je to asi bezpecnejsi. Nehlede na to, ze pro malyho prodejce je mnohem jednodussi si zaridit PP ucet, nez provozovat nejaky kartovy aplikace.
Nepoznam dovody inych uzivatelov, ale ja PP pouzivam hlavne z dovodu pohodlia, kedze nemusim sebou tahat kartu a stale niekde opisovat cislo karty a kontrolne cisla a vlastnika, expiraciu a pod. Pride mi jednoduchsie napisat meno&heslo, kliknut na pay now a odhlasit sa. Ale je to len otazkou pohodlia, niekomu mozu viac vyhovovat cisla ![]()
Nemáte někdo podobnou zkušenost s tou měsíční platbou? Já jsem zaplatil v úterý a stálenic. Začínám přemýšlet, že si rovnoukoupím rok
. Ale radši bych to stejně vyzkoušel… Jestli to vůbec upotřebím …